12 libraritë më të bukura në botë

12 libraritë më të bukura në botë

A keni kaluar ndonjëherë pranë një librarie dhe keni menduar se do donit të jetonit aty gjithmonë?

Ne ju prezantojmë me 12 libraritë më të bukura në botë dhe nëse ju jepet mundësia t’i vizitoni këto vende mos harroni të shkoni në këto librari.

1. Capitol Hill Books në Washington, DC

2. Avid Bookshop në Athens, Georgia

3. Pickwick Book Shop në Nyack, New York

4. Bath Old Books në Bath, Angli

5. Wild and Homeless Books në Bridport, Angli

6. Daunt Books në Londër, Angli

7. The Travel Bookshop në Londër, Angli

 

8. Word on the Water në Londër, Angli

9. Livros Antigos në Lisbonë, Portugali

 

10. La Celestina në Madrid, Spanjë

 

 

11. Book Passage në Hay-on-Wye, Wales

12. Shakespeare and Company në Paris, Francë