A është kjo e ardhmja e librit?

A është kjo e ardhmja e librit?

Në të ardhmen jo dhe shumë të largët, shpjegoi zoti Shyti, libri nuk do të jetë më ky që njohim sot, dhe nuk e kam fjalën vetëm për formatin dixhital të teksteve. A nuk dëgjojmë vallë se nuk po lexon më kush, se sot ka më shumë autorë se lexues...

Lexo më shumë
Pse na qenka zoti, burrë?!

Pse na qenka zoti, burrë?!

-A jeni fetare, zonjushë? -Them se po, në njefarë mënyre,- tha Dini si me dyshim. -Mua s’më kanë mësuar gjë prej gjëje për fenë… ime më dhe im atë e kishin fort për zemër Zotin Cerëll, por me mendtë e tyre, feja ishte gjë e ligë. Im...

Lexo më shumë