Librat e muajit Shkurt

Librat e muajit Shkurt

Shkurti, ashtu siç edhe ka emrin, është një muaj që kalon shpejt por në duart tona solli një sërë titujsh të rinj. Ne ju prezantojmë me to, dhe nëse ju duhet të bëni ndonjë dhuratë, vetes apo të dashurve tuaj, e dini ku të na gjeni! Sekretet e...

Lexo më shumë
Një rrugë plot libra!

Një rrugë plot libra!

Rrugët e qyteteve ku ne jetojmë janë gjithnjë e më shumë të mbushura nga makinat dhe të ecësh në to është kthyer në një makth për shkak të trafikut dhe shenjave të sinjalistikës të cilat në pjesën më të madhe nuk zbatohen. Po sikur në vend të...

Lexo më shumë